A visit to Stonemanor – The British Store in Everberg

vri, 2017-03-10

De website van Stonemanor deed ons (Engels M3 – afdeling Haacht) watertanden om eens een kijkje te nemen tussen de ‘cards, books, games, magazines, homewares, food etc.’

Zoals afgesproken stond iedereen vertrekkensklaar aan de school om 9.15u.   Gemakshalve deden we aan carpoolen en na een klein halfuurtje waren we op onze bestemming.  We vonden direct de weg naar een reusachtig aanbod van de mooiste wenskaarten en koopjes bij de boeken.  Allerlei feestartikelen voor Saint Patrick’s Day, decoratie voor de paasdagen, kleurrijke theepotjes, geurende Yankee candles enz. ontgingen niet aan onze aandacht.

Last but not least kwamen we in de food-afdeling terecht, waar we vooral uit de verschillende soorten jam, marmalades, honey and biscuits wat voorraad indeden.  

En dan was het tijd om de rekening te laten maken.  Jammer toch dat de tea-room gesloten werd wegens gebrek aan belangstelling.  Er werden nog gauw enkele groepsfoto’s genomen en dan keerden we terug naar Haacht, waar we nog een halte hadden voor een drankje in het Brouwershof.

Thuisgekomen, heb ik mijn potje ‘salted caramel spread’ geopend en het was ‘yummie’ op mijn zelfgebakken brood!

 

Uw verslaggever vanuit CVO De Oranjerie Haacht ;-)