Rust Roest

zon, 2016-09-25

De cursisten van de opleiding 'Zorgkundige, Verzorgende en Logistiek Assistent', oftewel 'ZoVeLo' zijn sinds de start van het nieuwe schooljaar al druk in de weer. Op 16 november staat er immers een groot evenement gepland. Voor het vak 'Samenwerking' werken de cursisten -net zoals vorig jaar- aan een project om de ouderen uit Diest en omstreken uit de eenzaamheid te halen.

Om dit 'Rust Roest'-project mogelijk te maken, verkopen de cursisten ZoVeLo allerlei lekkernijen in de cafetaria van het CVO: hotdogs, soep, croque monieurs, belegde broodjes, cake, … Je kan het allemaal verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de middag- of avondpauzes.

De cursisten hebben vanalles in petto om de ouderen op 16 november te vermaken: een modeshow, een huifkartocht, een tombola, koffie en gebak (natuurlijk:-)) en niet te vergeten: Johnny Solo die hen komt vergezellen. De ouderen zullen zich zeker en vast niet vervelen!

De opbrengst van de lekkernijen-verkoop zal gebruikt worden om dit 'Rust Roest'-project te financieren en de ouderen een onvergetelijke namiddag te bezorgen. De resterende winst zullen de cursisten van ZoVeLo schenken aan Music For Life. Als dat niet nobel is:-)