Quiz 2018

zon, 2018-03-11

De 9de editie van de Oranjeriequiz was weer een knaller van formaat! 
16 ploegen met cursisten, lesgevers en 'vrienden van' knokten afgelopen vrijdag 9 maart om een mooie plaats. De Bijbeners, de Sponskes, het Geels Verzet,... maar ook de vaste waarden zoals de Emiraten waren van de partij. 

De spelers werden tot in de late uurtjes vermaakt. Vragen over de Olypische Spelen,  speuren naar de link van Jeroen Meus, tot een fotoronde die leidde naar Lutetia (De Romeinse naam voor Parijs), het hoorde er allemaal bij. Ook de 'Temptation Island'-sessie was zeer pittig. Het teamwerk was hierbij niet te onderschatten!
De hersenen werden grondig getraind en gepijnigd, maar dat deed de sluipende vergeetachtigheid even vergeten;-)

De eer van de eerste plaats was dit jaar weggelegd voor de ploeg 'Kwisthettelaat' met Wim, Johan, Hilde, Elly en Isabelle. Deze kernploeg van secretariaat, Moodle en ICT was niet te evenaren;-) Gefeliciteerd! Maar ook proficiat aan alle spelers die het beste van zichzelf gegeven hebben. Hieronder vind je alvast de resultaten.

De collega's van ZoVeLo zorgden in hun disco-outfit voor de catering en ondersteuning. De tombola met een enthousiaste Sofie en veel aandacht voor het goede doel, liep ook gesmeerd. En dankjewel Miet voor de jacht op de prijzentafel die wederom geslaagd was. 

Alle lof tenslotte voor onze quizmaster Geert Van De Water - tevens leraar Spaans - voor zijn titanenwerkje om deze quiz in elkaar te steken en te presenteren op topniveau! Hij was dit jaar weer in 'bloedvorm'. Scherp op snee en erg entertainend. 

De volgende editie wordt een jubileumeditie, want dan vieren we de tiende verjaardag van onze enige en echte Oranjerie-quiz. Hou je alvast klaar en geniet nog even mee van enkele sfeerbeelden van een geslaagde avond:-)

  

 quiz 2018