Proclamatie schooljaar 2012-2013

vri, 2013-06-28

Scherpenheuvel zal het geweten hebben. Er was vrijdagavond in de buurt van Den Egger geen enkele parkeerplaats meer vrij. Wat was er dan te doen, vraagt u zich af... Een optreden? Een filmvoorstelling? Neen, neen... CVO De Oranjerie hield er zijn jaarlijkse proclamatie.

945 cursisten en genodigden zakten af naar het cultureel centrum om een deelcertificaat, certificaat of diploma in ontvangst te nemen óf om het schooljaar al dansend af te sluiten. Een dikke proficiat aan alle geproclameerden!

De proclamatie was een ideaal oefenterrein voor onze cursisten fotobewerking. Ze hebben die avond meer dan 1000 foto's genomen. Leuk voor de cursisten, iets minder leuk voor het communicatieteam dat niet minder dan 7 sets nodig had om alle foto's op Flickr te uploaden. Wat opvalt zijn de blije gezichten, ouders die fier zijn op hun kinderen, maar ook kinderen die fier zijn op hun ouders. In ieder geval dankjewel fotografen van dienst.

Je herkent wellicht je lesgever of een medewerker die aan het werk was. Zonder hun medewerking was het onmogelijk geweest om een proclamatie voor bijna 1000 cursisten en genodigden te organiseren. Dankjewel, collega's.

Het feit dat heel veel cursisten na de proclamatie zijn blijven plakken om samen een glas te heffen op dit plechtige moment en dat meer dan 600 cursisten naar de Oranjeriefuif zijn gekomen, is het grootste bewijs dat de avond een succes was. Het perfecte ontladingsmoment na een schooljaar lang hard werken, zowel door de cursisten als door de medewerkers van CVO De Oranjerie!

Nu is het voor iedereen tijd om te genieten van een welverdiende en deugddoende vakantie!

Fotoreportage
Martin Verheyden en cursisten


Omwille van de originele outfit van deze jongedame, zetten we haar graag 'in the picture'..