Proclamatie 2017

maa, 2017-07-03

Vrijdag 30 juni vond de 6de editie van onze proclamatie in Den Egger in Scherpenheuvel plaats. Dit jaar stond WOW centraal. WOW staat voor wonderbaarlijk, ondeugend, werelds, oranjereus, wulps, ondernemend, welsprekend, onbaatzuchtig, waardevol, onbevreesd, wild, onbelemmerd, wervelend en onvergetelijk. Elke cursist is voor ons WOW. En maar liefst 662 van hen behaalden hun certificaat of diploma. Wij wensen alle geslaagden een dikke proficiat!

Naar jaarlijkse traditie deden Jan Raymaekers en Wanda Pinti de presentatie. Het afroepen van de namen ging gepaard met leuke foto's en filmpjes van en door de cursisten gemaakt. Het muzikaal intermezzo werd dit jaar verzorgd door Alma de Lágrimas. In de bezetting gitaar en contrabas brachten de 2 artiesten van deze band (Wim Cops en Ruben Appermont) een selectie uit een repertoire dat reist tussen Spanje en Zuid-Amerika.

Na het officiële gedeelte kon iedereen zijn certificaat of diploma ophalen, een lekker glaasje drinken, gezellig bijpraten en daarna de benen losgooien op de enige en echte Oranjerie-fuif. Nieuw dit jaar was de leuke fotostand waar elke cursist of collega met zijn vrienden of vriendinnen, collega's of familie op de foto kon. Hieronder kan je genieten van het resultaat. Met dank aan collega Jaak Vanhemelryck (https://artlab-11.be/).

Dankzij de inzet van onze eigen medewerkers, kunnen we weer van een geslaagde editie spreken. Bedankt collega's! Weer een jaartje wachten op een onvergetelijke avond...

  Proclamatie 2017