Proclamatie 2016

woe, 2016-07-06

Op 28 juni 2016 vond alweer de 5de editie van onze proclamatie in Den Egger in Scherpenheuvel plaats. De proclamatie stond dit jaar opnieuw in het teken van 'Een opleiding werkt'. En of het werkt. Maar liefst 682 cursisten behaalden hun certificaat of diploma. Wij wensen alle geslaagden een dikke proficiat!

Naar jaarlijkse traditie deden Jan Raymaekers en Wanda Pinti de presentatie. Het afroepen van de namen werd geregeld onderbroken door de knotsgekke circus-en dansgroep uit Diest; Twist. Wij willen hen bedanken voor hun leuke bijdrage aan deze avond.  

Onze directeur; mevrouw Lut Lippeveld slaagde er net in om het slot- en dankwoord voor haar rekening te nemen. Zij was immers in Brussel om de belangen van onze SLO-opleiding te verdedigen in de parlementaire onderwijscommissie. Wij duimden allen mee. 

Op het einde van de proclamatie moedigden we alle genodigden nog aan om de facebookpagina van De Oranjerie te 'liken', zodat we snel onze 2000 likes zouden binnenhalen. Als symbolisch bedankje ontving de gelukkige mevrouw op stoel L20 voor haar 'like' alvast een flesje bubbels. 

Na het officiële gedeelte kon iedereen zijn certificaat of diploma ophalen, een lekker glaasje drinken, gezellig bijpraten en daarna de benen losgooien op de enige en echte Oranjerie-fuif. 

Dankzij de inzet van onze eigen medewerkers, kunnen we weer van een geslaagde editie spreken. Bedankt collega's! Weer een jaartje wachten op een onvergetelijke avond...

   Proclamatie 2016