Personeelsvergadering en nieuwjaarsreceptie

woe, 2013-01-23

Woensdag 23 januari zal de geschiedenis ingaan als de dag waarop 8 medewerkers van CVO De Oranjerie tijdens een jaarlijkse personeelsreceptie in de bloemetjes werden gezet omdat ze via een vaste benoeming tot aan hun pensioen aan het centrum worden verbonden. We noemen ze even de 'Fortune 8'.

Twee andere eminente collega's zijn momenteel aan het genieten van enkele flesjes Trappist. Deze werden hun aangeboden omdat ze officieel op pensioen zijn gegaan. We menen dat het niet ongepast is hun namen te noemen. De directeur bedankte George Jacqmijn en Ludo Mast (twee lesgevers techniek) voor de manier waarop ze gedurende jaren hun vakkennis hebben overgebracht aan heel veel cursisten. We noemen ze even de 'Fortune 2'.

Zoals elk jaar is het aan de vastbenoemden om het vervolg van de avond te bepalen. Ze nodigden 'Fortune 5' uit om de avond muzikaal op te luisteren. Niemand bleef gespaard om op het podium te komen en mee te zingen.

Onze Fortune 8 zetten de toon met het liedje 'Ik hou van u' van Noordkaap. We besparen u de beelden bij het refreintje 'Geef me een kus'. Daarna was het de beurt aan de directieleden die samen met de voorzitter van de Raad van Bestuur het liedje 'Vrolijke vrienden' van Bob Davidse 'zongen'. En zo ging de avond verder... De sfeer zat er dik in.

De inhoud van de heel ernstige aan de receptie voorafgaande vergaderingen rond vorderingsplannen, evaluaties, sleutelvaardigheden en het decreet hoger beroepsonderwijs zullen we jullie besparen. De foto's spreken voor zich.

We bedanken nogmaals onze 'Fortune 8', 'Fortune 2' en 'Fortune 5' voor de gezellige en geslaagde nieuwjaarsreceptie.

Fotoreportage: Martin Verheyden