Personeelsvergadering

woe, 2012-01-18

Woensdagavond 18 januari waren er heel weinig cursisten te bespeuren op de lesplaatsen van CVO De Oranjerie. Als je denkt dat de lesgevers en de medewerkers een of ander kook- of zangprogramma aan het volgen waren op de televisie, dan heb je het verkeerd voor. Ze waren wel degelijk aanwezig in het centrum en aan het werken aan een vernieuwde missie.

Op de foto's herken je zeker enkele lesgevers. Aandachtige puzzelaars zouden aan de hand van de foto's er kunnen in slagen om een deel van de missie in elkaar te puzzelen. Je kan natuurlijk ook wachten tot we ze op de website plaatsen. In ieder geval zal je merken dat er hard werd gewerkt.

De directie toont zich zeer tevreden over het resultaat. Je vindt ook een link naar een video die door lesgever Wim Camps werd gemaakt om de vergadering in te leiden. We danken de cursisten die in beeld komen voor hun medewerking.

Later op de avond werden de lesgevers door onze kersverse vastbenoemden uitgenodigd op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het thema van de avond: "Blind date". Dezelfde aandachtige puzzelaars zouden er aan de hand van de foto's kunnen in slagen te ontdekken of er nieuwe relaties zijn gesmeed. Je kan het tijdens je eerstvolgende les natuurlijk gewoon aan je lesgever vragen. Wedden dat hij of zij "nee" antwoordt.

Film