OLC-café in de HaBoBIB in Haacht

vri, 2014-02-07

Het OLC-café is the place to be in de regio! Ze schenken er geen bier... maar serveren een gezonde portie weetjes en nuttige tips. Je kan er zelf aan de slag en je leert altijd bij.

Dit gezellige open leercentrum is een leerkrachtige omgeving in de bibliotheekvestiging van HaBoBIB in Haacht, waar bezoekers gratis gebruik kunnen maken van computers en naslagwerken, zelfstandig of met professionele begeleiding. Het OLC-café is dé plek waar iedereen met zijn vragen terecht kan, op eigen initiatief of na doorverwijzing.

Op vrijdag 7 februari 2014 presenteerden de partners CVO De Oranjerie, CBE Open School en de bibliotheek hun unieke project, dat in 2014 een extra boost krijgt dankzij de steun van gedeputeerde Karin Jiroflée en de provincie Vlaams-Brabant.

De partners lanceerden hun gloednieuwe logo en concept en hielden een ludieke fotoshoot met de gedeputeerde en afgevaardigden van de gemeenten Haacht en Boortmeerbeek.

Het OLC-café heeft ook bijzondere aandacht voor de digitale inclusie van kwetsbare doelgroepen. Daarom stelde het tegelijk het project 'Iedereen digitaal' (POD Maatschappelijke Integratie) voor, waarin workshops en individuele begeleiding worden georganiseerd in samenspraak met de OCMW's van Haacht en Boortmeerbeek

In het OLC-café word je ondergedompeld in een inspirerende wereld van digitaal leren, begeleiding op maat en gezelligheid!

Website OLC-café

Facebookpagina OLC-café

Persaandacht voor de officiële opening