Nascholingsdag 2016

maa, 2016-11-28

24 november was het weer zover. Naar jaarlijkse traditie vond onze nascholingsdag plaats. Dit jaar werd het een 'inspiratiedag'.  

In het algemene plenum zoemde de directie in op inspiratie rond onze dagelijkse opdracht en ruimer ook op onze loopbaan.

Met een ‘best off’-selectie van alle suggesties konden de medewerkers daaropvolgend genieten van een boeiend programma. Enkele collega's namen de rol van 'inspirator' op zich. Zo kon je een workshop volgen rond inspirerend werken met een digitale leeromgeving, of activerend aan de slag met talen. Externe inspirator Wes Valcke van ‘Skill builders’ bood dan weer een workshop aan om inspirerend te leren kijken naar je loopbaan.

Wie na een dagje vol inspiratie nog op stap wilde met de collega's, kon ‘just for fun’ van een inspirerende film- of museumavond genieten.

Dank aan alle collega's die ons wisten te inspireren tijdens deze boeiende nascholing. Dank ook aan onze logistieke medewerkers die ervoor zorgden dat er tijdens de pauzes voldoende inspirerende hapjes klaarstonden.

Wij kijken alvast uit naar de editie van 2017:-)Nascholingsdag 2016