Inspiratiedag 2017

maa, 2017-11-27

Op donderdag 23 november vond naar jaarlijkse traditie onze nascholingsdag plaats. Dit jaar werd het een WOW-inspiratiedag.  De collega's kregen de kans om onder te duiken in een blend van leer- en werkinhouden en methodes waarmee ze zich binnen de eigen muren kwaliteitsvol, gezellig en gecertificeerd konden laten professionaliseren. Ze konden rekenen op  eigen ‘huis’-experten, maar ook op zorgvuldig geselecteerde externe professionals.

Het ALO!-project (www.iwt-alo.be) waar onze school als partner aan meewerkt, was te gast op deze inspiratiedag. Tijdens het plenum lichtte Bram Bruggeman toe hoe we kunnen participeren aan het laatste werkjaar van dit vierjarig project rond blended leren en de 21ste eeuwse onderwijsskills. 

Het werd een boeiende en leerrijke dag en 's middags of 's avonds was er een gezellig samenzijn met de collega's. Er werd gepraat, gelachen, verbaasd, en er werden ideeën en tips over de verschillende workshops uitgewisseld. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. 

We zijn alvast benieuwd naar de inspiratiedag van 2018;-) 

Inspiratiedag 2017