Een proclamatie werkt?

din, 2015-06-30

26 juni 2015 werd een feestelijke avond voor 784 cursisten die hun certificaat/diploma behaalden. Het werd ook een feestelijke avond voor honderden cursisten die hun deelcertificaat ophaalden in Den Egger in Scherpenheuvel.

De proclamatie stond dit jaar in het teken van 'een opleiding werkt'. Vijf filmpjes rond dit thema, die je onderaan dit artikel terugvindt, onderbraken het proclameren van de namen. We danken Karina, Anneleen, Judy, Silvie, Ingrid, Shana en Raf voor hun getuigenis. Wanda en Jan bedanken we voor het afroepen van de, soms niet alledaagse, namen.

Het bandje, Wild Honey Pie, bracht de aanwezigen terug naar de glorietijd van de Beatles.

Uit de gesprekken van de avond leiden we voor de zoveelste keer af dat een opleiding werkt. Aan alle geslaagden: nogmaals gefeliciteerd. Het werkveld heeft jullie en jullie bijkomende bagage de volgende jaren keihard nodig.

Zonder de inzet van onze eigen medewerkers op die avond en de dagen vooraf, kan een evenement van die omvang niet slagen. Ook gezamenlijke inzet werkt dus. Bedankt collega's!

Proclamatie 2015

Graag willen we jouw mening over het verloop van de avond kennen. Dit kan door dit formuliertje in te vullen.

Dank aan Isabelle Waeytens, medewerker van het centrum, en Jaak Van Hemelryck, medewerker van het centrum en tevens zaakvoerder van Artlab-11, voor de montage van de filmpjes.

Introfilmpje

Getuigenis Karina (gids/reisleider)

Getuigenis Anneleen (boekhoudkundig bediende)

Getuigenis Judy (zorgkundige)

Getuigenis Silvie, Ingrid en Shana (medisch administratief bediende)

Getuigenis Raf (HBO boekhouden)