De opleiding medisch administratief bediende laat haar cursisten niet los…

maa, 2012-10-08

“Het is voor ons heel belangrijk om contact te houden met onze afgestudeerde cursisten en contact te maken met het werkveld”, vertelt de opleidingscoördinator Véronique Hanegreefs. “Alleen op die manier krijgen wij de cirkel van interne kwaliteitszorg rond.”

“Om dit te bereiken heb ik onder andere een groep aangemaakt op Facebook waarvan alle (ex-)cursisten lid kunnen worden. Daarop plaats ik interessante berichtjes, vacatures … Of afgestudeerde cursisten plaatsen er zelf berichtjes op.”

Eén jaar later… denk ik terug aan de meer dan fijne momenten van het schooljaar: het opnemen van het filmpje… Nog voor ik mijn diploma op zak had, had ik mijn contract al getekend in het UZ van Jette. So nogmaals thx aan alle leerkrachten en mijn medestudenten die er een fantastisch jaar van hebben gemaakt.

“Dit schooljaar maken we werk van een pedagogisch project rond medisch Frans omdat we er zeker van zijn dat dit voor onze cursisten een absolute troef is die ze kunnen uitspelen tijdens hun zoektocht naar een job in de medische sector.”

Meer info over de cursus medisch Frans.

Meer info over de opleiding medisch administratief bediende.