CVO De Oranjerie goes 'red'

maa, 2016-02-01

Er zijn zo van die tradities in CVO De Oranjerie.... 2016 zetten we alvast in met de jaarlijkse personeelsvergadering en nieuwjaarsreceptie op 19 januari. 

Tijdens het formele gedeelte luisterden we naar spreker Peter Bertels van Flanders DC. We kregen een krachtige presentatie en kwamen te weten hoe we beter kunnen werken aan creativiteit in het coachend onderwijs.

De nieuwjaarsreceptie werd -naar aloude traditie- verzorgd door de nieuwe vastbenoemden. Dit jaar mochten Caroline Suys, Wanda Pinti, Tom Hanegreefs en Ludo Vanstraelen de eer opstrijken.

Voor het 2de jaar op rij kozen de nieuwe vastbenoemden voor een receptie met dresscode. Het thema van dit jaar: RED.  Elke collega werd aangemoedigd om in zijn beste rode outfit het feestje bij te wonen. 

En dat zullen we geweten hebben. De cafetaria kreeg een zuiderse en rode 'touch', collega's pronkten met hun mooiste outfits en de hapjes deden even denken aan die laatste vakantie aan de Spaanse Costa del Sol...

We danken alle collega's voor hun 'rode' inzet! Daarnaast danken we ook de aanwezige externe genodigden, en de medewerkers die instonden voor de technische en logistieke ondersteuning.  

Ook de gepensioneerden van het voorbije jaar werden letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes worden gezet. 

Een geslaagd feestje dus!

Enkele sfeerbeelden van de avond kan je hier bekijken: